Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Riblja juha od ostataka nakon filetiranja Ostatke ribe nakon filetiranja operemo, te stavimo u pogodan lonac s hladnom vodom. Dodamo češnjak…Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Proces čišćenja i čuvanja ribe, izrade fileta, te skidanje kože Čišćenje ribe: Ribi pažljivo očistimo ljuske od repa prema glavi, razrežemo od malenog otvora na…Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Priprema fileta za pečenje i kuhanje Za pečenje:Na koži fileta napravimo 2-3 reza okomito, začinimo maslinovim uljem i morskom soli. Možemo…Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Pečena riba u morskoj soli sa začinskim biljem Krema od soli:Od bjelanjaka jaja i listića ružmarina (može i ostalo začinsko bilje po želji…Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Riba pečena na morskom kamenju i moru Morska kamenja (oblutke) nauljimo maslinovim uljem, stavimo u pogodan dublji lim za pečenje, dolijemo malo…Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Kuhana riba Riba kuhana na pari: Ribu očistimo, zarežemo po dužini i blago začinimo maslinovim uljem i …Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Riba sa žara Očišćenu ribu zarežemo dužinom po sredini fileta, začinimo maslinovim uljem i morskom soli (obavezno i…Admin14. veljača, 2018.
Male tajne pripreme ribeŽivim zdravo Termička obrada ribe Za kuhanje fiš-paprikaša najbolje je koristiti poseban kotlić koji visi na otvorenom prostoru iznad vatre.Admin30. svibanj, 2017.