Samo najbolje Nove tehnologije produljenja trajnosti svježih proizvoda ribarstva Dobro je poznato da je svježina jedan od najvažnijih parametara kvalitete ribe. Riba i ostali…Admin16. travnja, 2021.
MozaikOdrživo ribarstvo Mogućnosti dobivanja novih proizvoda obradom nusproizvoda kategorije 3 iz riboprerađevačke industrije i neželjenog ulova Razvojem prerađivačke industrije, ulaganjima koju su napravljena u posljednjih desetak godina, rezultirala su proizvodnjom nekoliko…Admin6. travnja, 2021.
Održivo ribarstvo Top trendovi istraživanja za održivo ribarstvo 1. Održivost i ulov / uzgoj Gotovo da je danas nemoguće da znanstveni projekt bude…Admin16. ožujka, 2021.
Održivo ribarstvoVijesti i najave Alternativa priobalnoj marikulturi Jedan od glavnih problema kod priobalne marikulture je narušavanje krajobraza kavezima kao i zagađenje korištenjem…Admin5. ožujka, 2021.
Hrvatski načinRiba kao hrana Komemoracija industrijske baštine – povijest konzerviranja ribe na Jadranu Godine 1959. 25-godišnji pjesnički vunderkind Branko Miljković objavio je u Beogradu pjesničku zbirku "Smrću protiv…Admin12. siječnja, 2021.
Održivo ribarstvo Korištenje stranih i lokalno neprisutnih vrsta u akvakulturi Akvakultura je i dalje sektor proizvodnje hrane koji jako brzo raste (otprilike oko 2,3 %…Admin5. siječnja, 2021.