Male tajne pripreme ribe
Brodet, tipično jadransko jelo, ima duboke korijene u ribarskoj kulturi i kulinarskoj tradiciji ovog područja.…
Admin2. travnja, 2025.
Pečenje je vrsta pripreme namirnica najčešće na otvorenoj tavi ili u vrućoj pećnici na temperaturi…
Admin26. svibnja, 2023.
Lijepi komadi ribe u slasnom omotaču, hrskavi krumpirići i zgnječeni grašak – tko bi odolio…
Admin26. svibnja, 2023.
Ljubitelji ribe reći će da je najbolji način pripreme ribe onaj koji čuva njen izvorni…
Admin24. svibnja, 2023.
Nijedna riba nema toliko zanimljivu povijest kao srdela. Već u 12. stoljeću lov na srdele…
Admin15. svibnja, 2023.
O srdeli kao našoj nenadmašnoj hraniteljici zadnjih godina se priča u superlativima i zbog njene…
Admin9. svibnja, 2023.
Naziv gratin, koji se i kod nas uvriježio, francuskog je porijekla, a predstavlja složenac ili…
Admin31. ožujka, 2023.