Kuhane pastrve u umaku od kopra 1. U kipuću vodu stavite papar, list lovora, list celera i peršina, limun, oguljen i…Admin24. siječanj, 2018.
Pijane pastrve 1. Svježe i očišćene pastrve operite pod mlazom hladne vode, ocijedite i osušite papirnim ubrusom.…Admin24. siječanj, 2018.
Pastrva s povrćem 1. Pastrvu očistite, operite, pospite Vegetom Twist riba i nakapajte limunovim sokom. 2. Pastrve uvaljajte…Admin24. siječanj, 2018.
Riba u pivskom tijestu 1. Riblje filete narežite na 3 do 4 cm duge komade. Marinirajte ih limunovim sokom,…Admin22. siječanj, 2018.
Ražnjići od skuše 1. Tikvice narežite po dužini na tanke ploške, začinite ih solju i paprom te nakapajte…Admin22. siječanj, 2018.
Skuša starog ribara 1. Skuše isfiletirajte da dobijete 4 fileta. Kosti i glavu stavite kuhati u 1 l…Admin22. siječanj, 2018.
Musaka sa srdelama 1. Srdele očistite i isfiletirajte. 2. Patlidžane narežite na ploške (kolutove) i posolite ih da…Admin18. siječanj, 2018.
Srdele pečene u limunovu soku 1. Srdele pripremite za pečenje tako da im očistite ljuskice, a potom ih filetirate. Operite…Admin17. siječanj, 2018.
Brudet sa srdelama 1. Nasjeckani luk kratko popecite na pola količine maslinova ulja. Dodajte žličicu Vegete, celer list…Admin17. siječanj, 2018.