Oslić s povrćem

1. Ribu očistite i izvana malo zarežite (to nije potrebno učiniti s filetima). Kratko je…
Admin
17. siječanj, 2018.

Lignje nadjevene tunom

1.  Lignje očistite, operite, dobro posušite papirnatim ubrusom, a krakove nasjeckajte. 2. Filete tune dobro…
Admin
15. siječanj, 2018.

Škampi na buzaru

1. Operite škampe. Rajčicu nakratko uronite u kipuću vodu, ogulite joj kožicu i narežite je…
Admin
15. siječanj, 2018.

Opijeni šaran

1. Šarana očistite, zarežite na nekoliko mjesta i posolite. 2.  Na vrelom ulju kratko popecite…
Admin
11. siječanj, 2018.

Jednostavna skuša

1.  U 1 litru kipuće vode stavite riblje ili povrtne temeljce, kratko prokuhajte i uklonite…
Admin
11. siječanj, 2018.
email iconKontaktirajte nas
Opreativni program za pomorstvo i ribarstvo