Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da će se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore 18. svibnja 2018. godine u razdoblju od 11:00-18:00 sati na zapadnom dijelu Trgu bana Jelačića u Zagrebu održati manifestacija u okviru projekta Riba Hrvatske – jedi što vrijedi.


Na manifestaciji je predviđeno besplatno kušanje ribe i proizvoda ribarstva za posjetitelje i goste a ponuda će biti raznovrsna te će između ostalog biti ponuđeni prženi brancini i orade, inćuni i srdele, fiš paprikaš, brodet, škampi dagnje na buzari, pastrve i toplovodne slatkovodne ribe. Od proizvoda ribarstva posjetitelji će također moći kušati i konzerviranu, soljenu i mariniranu ribu i ostale riblje specijalitete. Uz kušanje morskih i slatkovodnih hrvatskih jela od ribe i proizvoda ribarstva, posjetitelji će moći uživati i u nastupu dalmatinske klape.

Manifestacija započinje kušanjem hrvatskih ribljih jela u 11.00 sati, a u 12.00 sati se predviđa i svečano otvaranje manifestacije. Na otvorenju će govoriti Dragan Kovačević, potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo i Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede, te se očekuje dolazak gradonačelnika grada Zagreba  Milana Bandića.
Pozivamo Vas da nam se 18. svibnja 2018. pridružite na Trgu bana Jelačića i podržite ovu manifestaciju koja ima za cilj pridonijeti povećanju potrošnje proizvoda ribarstva, te podizanju svijesti hrvatskih potrošača o održivom ribarstvu, kvaliteti hrvatske proizvodnje te važnosti upotrebe ribe i proizvoda ribarstva kao dijela raznovrsne i uravnotežene prehrane.

email iconKontaktirajte nas
Opreativni program za pomorstvo i ribarstvo