Dvadeseti po redu Međunarodni sajam smrznutih morskih proizvoda održati će se u razdoblju od 02.-04. listopada 2018. u španjolskom gradu Vigu, jednoj od najznačajnijih Europskih ribarskih luka.

Hrvatska gospodarska komora organizira zajedničko predstavljanje tvrtki na ovome sajmu koji je jedan od najvećih ribarskih sajmova u Europi. Na sajmu CONXEMAR 2017. svoje je proizvode predstavilo više od 611 izlagača koji dolaze iz više od 104 zemlje, a sam sajam iz godine u godinu bilježi  porast u posjećenosti. Prošle godine CONXEMAR 2017. je posjetilo 31.370 posjetitelja što je porast od 4,5%.

CONXEMAR je sajam koji služi kao mjesto okupljanja svih sudionika u lancu ribarske proizvodnje, od ribara, prerađivača,
trgovca na veliko, uvoznika, izvoznika pa sve do distributera.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na međunarodnom sajmu Conxemar 2018 u sklopu zajedničkog izlaganja u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, molimo da pošaljete pošaljete neobvezujuću informaciju o vašoj zainteresiranosti  najkasnije do 5. veljače. 2018  e-mail: zradan@hgk.hr
Vaša  informacija treba sadržavati samo obavijest o zainteresiranosti i broju kvadrata koji Vam je potreban za nastupanje (6 m2 je minimum).

 

 

 

email iconKontaktirajte nas
Opreativni program za pomorstvo i ribarstvo