Dok je kontinentalni dio Hrvatske u neprestanoj potrazi za mesom, osobito nakon zatvaranja gradskih tržnica, građani Splitsko-dalmatinske županije s razlogom su zabrinuti zbog namirnice bez koje većina ne može zamisliti svoju prehranu – svježe ribe, priču donosi Dobra hrana Jutarnjeg lista.

Kako bi barem djelomično umirili svoje sugrađane, u Gastro ribarnicama Brač, maloprodajnom odjelu splitske tvrtke Centaurus specijalizirane za distribuciju i maloprodaju svježe i smrznute ribe, odlučili su dostavljati sve proizvode koje nude i u poslovnicama diljem županije, ali i dalje, čak i u Zagreb.

Kao glavni alat koriste Facebook stranicu i preko nje idu s trenutačno dostupnim namirnicama, a svi zainteresirani s područja županije mogu se javiti na narudzbe2@centaurus.hr i na broj 095/6111-555. Više informacija o dostavi proizvoda u području Zagreba i šire okolice potražite na Facebook stranici Gastro ribarnice Brač – Dostava Zagreb i javite se na gastro.zagreb@gmail.com i na broj 099/842-4174 – objasnio je Hrvoje Baburica. Trenutačne mjere zabrane kretanja između gradova, srećom, ne utječu na Centaurus jer je isporuka hrane od državnog interesa.

Ostatak zanimljivog intervjua pročitajte OVDJE.

email iconKontaktirajte nas
Opreativni program za pomorstvo i ribarstvo