Riba kao hranaSamo najboljeŽivim zdravo Kremasti okusi mora – riblji rižoto bez riže Rižoto je jedno od onih jela koje smatramo klasikom naše ali i svjetske gastronomije. Porijeklom…Admin2. svibanj, 2025.
Održivo ribarstvo Zaštićena morska područja, ključ za zdravije more U posljednjih nekoliko desetljeća, ubrzan gubitak morske bioraznolikosti postao je globalno prepoznat izazov koji izravno…Admin28. travanj, 2025.
Što činimo Invazivne vrste u Jadranu – izazov koji raste s klimatskim promjenama Morski ekosustavi diljem svijeta danas se nalaze pod intenzivnim pritiskom različitih ljudskih aktivnosti. Među najvažnijim…Admin25. travanj, 2025.
Samo najbolje Malostonska kamenica – pomaci u brendiranju Malostonska kamenica, najpoznatija hrvatska školjkašica, ponosno nosi europsku oznaku izvornosti još od 13. listopada 2020.…Admin24. travanj, 2025.
Riba kao hranaRiba kao lijekSamo najboljeŽivim zdravo Riba – svakodnevni saveznik zdravlja u modernom životu Pravilna prehrana ključan je faktor za održavanje dobrog zdravlja, a jedna od namirnica koja je…Admin23. travanj, 2025.
Vijesti i najaveEuropa i svijet Što nam prošlost Jadrana otkriva o njegovoj budućnosti? U vrijeme kada se sve češće govori o utjecaju klimatskih promjena na morske ekosustave, postavlja…Admin22. travanj, 2025.