Riba kao hranaHrvatski načinŽivim zdravo MALOSTONSKA KAMENICA – GASTRONOMSKA DELICIJA Kamenica je luksuzna namirnica koja ima visoku nutritivnu i gastronomsku vrijednost, a Malostonska kamenica je…Admin6. rujan, 2021.
Samo najbolje Nove tehnologije produljenja trajnosti svježih proizvoda ribarstva Dobro je poznato da je svježina jedan od najvažnijih parametara kvalitete ribe. Riba i ostali…Admin16. travanj, 2021.
Održivo ribarstvoMozaik Mogućnosti dobivanja novih proizvoda obradom nusproizvoda kategorije 3 iz riboprerađevačke industrije i neželjenog ulova Razvojem prerađivačke industrije, ulaganjima koju su napravljena u posljednjih desetak godina, rezultirala su proizvodnjom nekoliko…Admin6. travanj, 2021.
Održivo ribarstvo Top trendovi istraživanja za održivo ribarstvo 1. Održivost i ulov / uzgoj Gotovo da je danas nemoguće da znanstveni projekt bude…Admin16. ožujak, 2021.
Održivo ribarstvoVijesti i najave Alternativa priobalnoj marikulturi Jedan od glavnih problema kod priobalne marikulture je narušavanje krajobraza kavezima kao i zagađenje korištenjem…Admin5. ožujak, 2021.
Riba kao hranaHrvatski način Komemoracija industrijske baštine – povijest konzerviranja ribe na Jadranu Godine 1959. 25-godišnji pjesnički vunderkind Branko Miljković objavio je u Beogradu pjesničku zbirku "Smrću protiv…Admin12. siječanj, 2021.