Vijesti i najave FAO/WHO: Znanost podupire zdravstvene prednosti konzumacije ribe, ali potrebno je više istraživanja o štetnosti kontaminanata Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) su 2023.…Admin16. lipnja, 2025.
Vijesti i najave Smanjenje sadržaja žive u konzervama tune uz novo rješenje pakiranja Riba i morski plodovi pružaju ljudima širok spektar esencijalnih hranjivih tvari. Međutim, konzumacija određenih vrsta…Admin27. svibnja, 2025.
Vijesti i najave Plava ekonomija i Zelena tranzicija: Gdje je mjesto ribarstvu? Ribari, obalne zajednice i morski ekosustavi već se godinama suočavaju s pritiscima kao što su…Admin30. travnja, 2025.
Vijesti i najaveEuropa i svijet Što nam prošlost Jadrana otkriva o njegovoj budućnosti? U vrijeme kada se sve češće govori o utjecaju klimatskih promjena na morske ekosustave, postavlja…Admin22. travnja, 2025.
Samo najboljeVijesti i najave S klincima u akvarije Ranija istraživanja pokazuju da je znanje – ali i njegov nedostatak – vrlo važan faktor…Admin13. ožujka, 2025.
Vijesti i najave Ribarski putopis – Plivaricom na srdelu U šarolikom morskom društvu, pojedine vrste ribe izdvajaju se svojim izgledom, okusom, dimenzijama ili uzbuđenjem…Admin24. travnja, 2023.