Carpaccio od Hame serviran na hrskavoj salati Filet hame izrežemo na tanke fetice bez kože. Serviramo na hrskavoj salati (rokula, radić, zelena,…Admin14. veljača, 2018.
Sushi od brancina mariniranog u ciklinom soku Filet brancina bez kože isječemo na štapiće te stavimo 10 minuta u sok od cikle.…Admin14. veljača, 2018.
Pršut od hame Hamu isfiletirajte te joj skinite kožu. Sol, šećer i začinsko bilje dobro promiješajte. U odgovarajućoj…Admin14. veljača, 2018.
Kamenice na ledu s limunom Kamenicu operemo hladnom vodom, te je pomoću posebnog noža za kamenice otvorimo. Možemo ih servirati…Admin5. veljača, 2018.
Sirove dagnje s limunovim sokom i maslinovim uljem Dagnje operemo hladnom vodom, te provjerimo ima li koja već otvorena. Ako je otvorena i…Admin5. veljača, 2018.