Opijeni šaran

1. Šarana očistite, zarežite na nekoliko mjesta i posolite. 2.  Na vrelom ulju kratko popecite…
Admin
11. siječnja, 2018.

Nadjeveni pečeni šaran

1. Šarana očistite, operite i posušite papirnim ubrusom. Ribu pokapajte limunovim sokom, a zatim izvana…
Admin
11. siječnja, 2018.

Jednostavna skuša

1.  U 1 litru kipuće vode stavite riblje ili povrtne temeljce, kratko prokuhajte i uklonite…
Admin
11. siječnja, 2018.

Brza lisnata pizza

1.Odmrznite lisnato tijesto, malo ga pobrašnite da vam se ne lijepi za valjak, razvaljajte ga…
Admin
11. siječnja, 2018.

Pogača sa sardinom

1.Od brašna, soli, kvasca, ulja i mlake vode (550 – 600 ml) zamijesite glatko tijesto…
Admin
9. siječnja, 2018.

Hobotnica na hvarski način

1. Hobotnicu očistite. Ako koristite svježu hobotnicu, poželjno je da očišćenu prije upotrebe zamrznete, jer…
Admin
13. prosinca, 2017.
email iconKontaktirajte nas
Opreativni program za pomorstvo i ribarstvo